A férfinak érdekei vannak, a nőnek elvárásai.

 

Előszó

 

  • Kezdjük azzal, hogy leírod, milyen társra vágysz, majd ezt követően a kívánságaidnak húzd ki a felét!
Tudod az a helyzet, hogy minden ilyen kihúzott pontnak a megtalálása ajándék lesz, és hidd el, rengeteg kellemes meglepetésben lesz részed, ha elolvasod ezt a könyvet és alkalmazol néhány tanácsot.
Mi, férfiak, ugyanis tele vagyunk kincsekkel, amit természetünkből fakadóan képtelenek vagyunk megláttatni és kimutatni. De, ha te a nyitottságoddal, a mosolygó természeteddel, a benned lakozó segítőkészséggel utat mutatsz nekünk, és érezteted, hogy mennyire imádod ezeket a kincseket, akkor mindent megteszünk a duplázás reményében! Egyszerűen azért, mert célorientáltságunk erre ösztönöz minket.
  • Most pedig ülj le, és írd össze, MIT TENNÉL MEG azért, hogy egy férfi hosszú távon a társad legyen.
A férfi, aki szerető férj, gondoskodó apa, céltudatos ember, aki odafigyel rád, és a szerelemben, ágyban is képes spontán és szenvedélyes lenni. Megért téged és van benne annyi empátia, hogy átsegítsen majd a nehézségeiden, humorával felvidítson, számára pedig mindig te és a gyerekek maradjatok az elsők.
  • Ha megvagy ezzel a listával, duplázd meg, írj mellé még ugyanennyit.
 A pluszban leírtak lesznek a te extráid, azok a képességeid, amelyek megkülönböztetnek téged a többi nőtől. A „még ugyanennyi” miatt fog annyira szeretni, hogy ellenáll majd minden kísértésnek, és egyértelműen téged választ maga mellé.
Ebben a könyvben ezeket az extrákat gyűjtöttem össze, olyan személyiségjegyeket és iránymutatásokat, amelyek abban segítenek neked, hogy az első csodálatos éjszaka után még sok-sok szenvedélyes év következzen.
Egy férfi ugyanis azért akar szeretni egy életen át, ami miatt az elején beléd szeretett. Mert már az első éjszaka előtt tudja, érzi, hogy igazán kellesz-e, vagy csak egy kaland vagy a számára. Amikor őszintén és visszavonhatatlanul egymásra találtok, akkor már csak reménykedik. Abban bízik, hogy később sem változol majd meg. Hagyod élni, és nem akarod a saját álmaid képére formálni őt.
A legtöbb férfi tehát így működik: ne várj el tőle többet, csak annyit, amennyi ő maga!