A kiadó facebook oldala

2017 késő őszén született meg a gondolat, hogy létrehozok egy  kiadót, amely a másik nem megértésén keresztül, társkapcsolatainkban, vagy annak kezdetén az egymás iránti elfogadást erősíti.

A Whisper kiadónál megjelenő könyvek és előadások egy olyan témával foglalkoznak, amely még a mai napig is tabunak számít. Ez pedig a szexualitás és az azzal járó szenvedély és érzelem, a nőiesség és a férfiasság igazi megélése.

Hiszem, hogy ha alaposabban megismerjük a másik nem fizikai, lelki működését és az ezekből adódó érzelmi reakcióit, akkor arra a hatalmas tudásra sikerül szert tennünk, amivel boldoggá tehetjük szerelmünket és rajta keresztül mi is képessé válunk társkapcsolatunkban feljebb emelkedni.

Nem beszélünk nyíltan, őszintén testiségünkről. Ebből a buta, álszent prüdériából fakadóan pedig azt az elengedhetetlen alapot felejtjük el adni gyerekeinknek, amelyet manapság a pornóval kénytelenek pótolni.

Persze káromkodásainkban azért ott van a szex, amely – nem éppen magas – szintet, sikeresen már ideje korán átadunk még éretlen, értetlen utódainknak.

A Whisper kiadó célja egy olyan – a XXI. századba átemelt –  szexuális tudást közvetíteni mindenkinek, amely a megélt érzelmeken, szenvedélyen keresztül újra építi a nemiség igazi fogalmát a modern kor elméiben.

Nyírő András