Rendeld meg a könyvet, hogy megkapd a kimaradt tartalmakat!

A női test erogén zónái és izgatásuk

Ha partnered bármelyik ponton jelez, hogy kellemetlen neki, akkor azonnal állj le vele vagy csináld gyengédebben!

Egyszerűen fantasztikusnak tartom a női testet. Az ember képes még évtizedek után is új és új ámulatbaejtő, csodálatos pontokat felfedezni rajta, ezzel fenntartva adott partnere iránt érzett hosszan tartó, állandóan fel-fel lángoló szexuális szenvedélyét..

A következő oldalakon ábrákkal fogok segíteni, megmutatom az inger-, erogénzónák helyeit, azok izgatási módjait, lehetőségeit.
Ezeket egy idő után képes leszel tudatosan beépíteni az elmédbe, hogy amikor majd elérkezik a pillanat, mesterien használd őket.

10 alapszabály, amit mindenképpen tudnod kell, mielőtt elkezded:

1. Minden olyan feszültséget kapcsolj ki, ami nem a szerelmi aktust szolgálja. A nő maximálisan érezze magát kényelemben, ellazultan.

2. Az izgatást mindig a távoli, perifériás testrészeken (arc, láb, kéz) kezdd el, és úgy haladj a nemi szerv felé.

3. Kezdj lágyan, finoman, majd fokozd érzékivé, erőteljesebbé, ha a testrész és a nő visszajelzései is ezt lehetővé teszik.

4. Váltogasd játékosan az erőteljesebb és a gyengédebb izgatási erősségeket. (Például a gyengéd harapástól a finom meleg leheletig, vagy az ujjbegy légpárnaszerű simogatásától az erőteljesebb masszírozásig, markolásig.)

5. Keress, fedezz fel a testén különböző területeket és nyugodtan térj vissza azokra a helyekre, pontokra, ahol visszajelzései alapján a legintenzívebben reagál az ingerlésre.

(továbbiak a könyvben)

Az előjáték három része

A nők számára a szeretkezést az előjáték teszi igazán izgalmassá!

Közösülni minden férfi tud, az ingerlés játéka és a szeretkezés utáni levezetés módja azonban egy lány számára az igazán szerető férfi érzéseit és őszinte vonzalmát árulják el.

 

1. Érzelmi előkészítés

Érzelmi előkészítésnek én azokat a befolyásoló eseményeket nevezem, amivel meghozod a kedvét az ágyba bújáshoz.
Legyen az egy beszélgetés, séta, színház utáni vacsora, egy együtt eltöltött nap, amit a szeretkezéssel koronáztok meg, de bármi lehet, ami felerősíti benne az összebújás, egymásba fonódás vágyát.
Ez azonban egy kicsit kötéltánc is, amit nagyon érezned kell, mert, ha túl sokáig húzod az időt, akkor bizony elfáradhat, és a nem kívánt eredményt érheted el. Tehát figyelj, és maradj a kötélen!
A csók után nyugodtan kezdd el erőltetni az ágyba bújást, legyél szenvedélyesen erőszakosabb, azonban azt is vedd észre, ha határozottan visszautasít (lásd: A nő igen-nem jelzései fejezet)!
A lényeg, hogy érzelmileg előkészített legyen egy csókra és a folytatásra. Ha agyban eldőlt nála, hogy lefekszik veled, akkor nincs akadálya annak, hogy az agyból ágy legyen.

(folytatás a könyvben)

TARTALOM

FACEBOOK csatlakozás: A nő kódja – csoporthoz!