Janet Blair Page, PhD – Házasodj meg egy éven belül, 365 nap az “igen”-ig

GYAKORLATI ÚTMUTATÓ EGY IGAZI TÁRS MEGTALÁLÁSÁHOZ

Vélemények azoktól, akik már olvasták a könyvet:

Tamara (25)

Még ha nem is vágyunk egy új kapcsolatra, ennek a könyvnek olyan kérdései vannak, amelyeket mindannyiunknak fel kell tennünk magunkról, vélt igényeinkről és vágyainkról, valamint arról, hogy a jelentős kapcsolatok támogatnak-e minket, vagy sem.

 

Edit (36)

Szeretem ezt a könyvet, mert olyan, mint a házasság előtti tanácsadás. Segített kitalálni, hogy mit keresek egy férfiban, és felfedezni magamról dolgokat. Még csak két hete kezdtem el olvasni, és megcsinálni benne a feladatokat, amikor megtörtént az első randevúm, ami meglepően jól sikerült, és amelyet aztán sok másik találkozás követett. Ma már tudom, hogy megtaláltam az a férfi, akit eddig kerestem, de elengedtem volna, és soha nem adtam volna neki esélyt, ha ez a könyv nem tanította volna meg, hogy ki a számomra a legmegfelelőbb partner.

 

Klára (39)

Ez más, mint a többi társkereső könyv, mert lépésről, lépésre vezet és segít megtalálni az igazi férfit.

 

Nóra (45)

Nagyon szerettem! Ez a könyv tele volt nagyszerű tanácsokkal és feladatokkal, amelyek segítettek felkészülni arra, hogy megtaláljam álomtársamat. Segített felismerni, hogy mit csináltam rosszul, és segített áttérni az egészséges párkapcsolati mintára. A legjobb könyv, amit valaha olvastam ebben a témában. Abszolút megéri az árát.

 

Natália (42)

A barátnőmtől kaptam ajándékba ezt a könyvet. Szellemes, okos feladataival, valóban segít, hogy önmagamba nézzek, megtaláljam, hogy milyen gátjaim voltak eddig a párkeresésben, és mire figyeljek a későbbiekben. Őszintén mondom, a legjobb ajándék, amit valaha kaptam.

4490 Ft

+ csak 490 Ft házhozszállítás!

Cikkszám: 9786158103817 Kategória: